Dodgers, Nezza'nın ulusal marş için stadyumdan yasaklanmadığını söylüyor

Uzaylı

New member
İnce bir protesto eylemi olarak başlayan şey ulusal haberler haline geldi.

Şarkıcı ve sosyal medya kişiliğinden üç gün sonra Nezza, Dodger Stadyumu'ndaki Milli Marşın İspanyolca versiyonunu gerçekleştirdi – bir ekip çalışanı tarafından İngilizce şarkı söylemesine rağmen – sanatçı Salı günü CNN ile yapılan bir röportajda durumu daha da ele aldı.

CNN'nin “Lider” hakkında “Halkımla birlikte durmam ve onlara onlarla birlikte olduğumu göstermem gerektiğini hissettim,” dedi Nezza. “O gün onları temsil etmek istedim.”

Nezza'nın İspanyol marşının performansı-1945 yılında ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Başkan Franklin D. Roosevelt yönetiminde görevlendirilen “Yıldız Yıldızlı Banner” ın bir versiyonu, önceden tanımlanamayan bir Dodgers çalışanının Tiktok hakkında bir video yayınladıktan sonra “Bugün İngilizce olarak şarkıyı yapmadıktan emin değiliz.”

Nezza yine de İspanyolca versiyonunu söylemeye devam etti; Aynı gün binlerce kişi, son iki hafta içinde Başkan Trump ve Los Angeles çevresindeki son buz baskınlarını protesto etmek için şehir merkezinde toplandı.

Performansına yol açan ekiple e-posta iletişiminde Nezza, marşı hem İngilizce hem de İspanyolca söyleyip söyleyemeyeceğini sorduğunu, ancak performansı için sadece 90 saniyelik bir pencereye sahip olacağı için hayır söylendi.

Yine de stadyuma geldiğini söyledi. [to sing in Spanish]çünkü kimse bana o e -posta iş parçacığında söylemedi, 'Hayır, yapamazsın.' ”

“Bana orada İspanyolca olmayacağını söylemiş olsaydı,” diye ekledi, “Cumartesi günü saygıyla reddedilir ve görünmezdim.”

Bunun yerine Nezza, Tiktok'ta hızla viral olan durumu açıklayan iki video yayınlamadan önce Dodgers-Giants oyunundan önce marşı İspanyolca yaptı.

Pazar günü, bir Dodgers yetkilisi Times'a yaptığı açıklamada, stadyumda tekrar hoş karşılanacağını söyledi.

Salı günkü CNN röportajında Nezza, “performansımdan 30 saniye sonra, aslında 'Bizi bir daha asla arayın. Bize bir daha asla e -posta gönderme. Müşterilerinizin geri kalanı bir daha asla hoş karşılanmaz' diyen bir çağrı aldık. Yani benim için bu tür bir yasak gibi geliyor. ”

Ancak Dodgers, CNN'ye durumdan kaynaklanan “zor duygular” olmadığını tekrar teyit etti. Ve bir ekip sözcüsü Times'a bu hafta, “Stadyuma kesinlikle hoş karşılanıyor. Stadyumdan yasaklanmadı” dedi.