Roki Sasaki anlık bir yıldız değil. Dodgers'ın olması gerekmiyor

Uzaylı

New member
Roki Sasaki, Dodgers ile imzaladığında tam olarak seçti.

Başka bir takımın rotasyonuna öncülük etmeye ve Shohei Ohtani'ye meydan okumaya hazır olmayı umursamayın. 23 yaşındaki Sasaki, büyük liglerde yer almaya hazır görünmüyor.

Sasaki, Dodgers için ikinci başlangıcını Cumartesi gecesi yaptı ve bir şekilde ilkinden daha kötüydü. Dodger Stadyumu'ndaki Detroit Tigers'a karşı 7-3'lük bir zaferin ikinci atışından çıkmadı, kontrol sorunları Tokyo'daki ilk çıkışından daha belirgindi.

Sadece beş çıkış kaydetti. Dört yürüdü. Üç hit ve iki koşuyla suçlandı. Attığı 61 sahadan sadece 32'si grev oldu.

Büyük lig kariyerine bu cesaret kırıcı bir başlangıç - Chicago Cubs'a karşı önceki başlangıcında üç vuruşta beş hamle yürüdü – herhangi bir alarm zili çalmamalı, ancak bunun nedeni Dodgers için oynamasıdır.

Sasaki'nin saha saatine veya düşük kaliteli Amerikan beyzbollarına alışmak için bir veya iki başlangıcına ihtiyacı varsa, Dodgers onları ona vermeyi göze alabilir.

Küçük liglerde teslimatını geliştirmek için zaman harcaması gerekiyorsa, Dodgers yokluğunu karşılamak için gerekli derinliğe sahiptir.

Sasaki'nin Fernando Valenzuela veya Dwight Gooden gibi çaylak bir sezonu olmayacak, ancak Dodgers'ın ona ihtiyacı yok. Dodgers, onlu veya onsuz Dünya Serisi favorileridir ve ona şampiyonluk hırslarından ödün vermeden bir olasılık gibi davranma lüksüne sahiptirler.

Dodgers sürahi Roki Sasaki, Cumartesi gecesi Dodger Stadyumu çıkışında sunuyor.

(Gina Ferazzi / Haberler)

Başka bir takımla imzalamış olsaydı, koşulları tamamen farklı olurdu. San Diego Padres'te muhtemelen sezona 3 numaralı başlangıç olarak başlayacaktı. Böyle bir atış yapması, Padres'in Ulusal Lig Batı'daki Dodgers'ı tahttan indirme şansını silecekti. Gerçekleştirme baskısı birkaç büyüklük sırası ile daha fazla olacaktır.

Bununla birlikte, Sasaki Dodgers'la olduğu için ihtiyaç duyulmamanın bir dezavantajı var, yani bir oyuncu unutulabilir. Geçen yıl bu süre zarfında, Bobby Miller yapımda bir yıldız olarak görülüyordu. Miller, performansı azaldıkça ve sağlığı onu başarısızlığa uğratırken Dodgers'ın öngördüğü sezona sahip değildi. Bu sezona Oklahoma City'deki franchise'ın Triple-A üyesi ile başladı.

Sevecen

New member
Roki Sasaki, Dodgers ile imzaladığında tam olarak seçti

Başka bir takımın rotasyonuna öncülük etmeye ve Shohei Ohtani'ye meydan okumaya hazır olmayı
Merhaba ustalar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Uzaylı

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Nahizer' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Uzaylı Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Nahizer, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Sanavber

Global Mod
Global Mod

Başka bir takımın rotasyonuna öncülük etmeye ve Shohei Ohtani'ye meydan okumaya hazır olmayı
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Uzaylı

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Uzaylı

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Sevecen' Alıntı:
Merhaba ustalar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Uzaylı Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Nahizer
Bu konuda kesin konuşmak zor @Sevecen, çok fazla değişken var

Cicek

New member

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Uzaylı

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Uzaylı

Sevecen' Alıntı:
Merhaba ustalar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Uzaylı Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Nahizer
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Sevecen, benzer sonuçlar gördüm

Alara

Global Mod
Global Mod

Merhaba uzmanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Cicek' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Uzaylı Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Uzaylı
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Cicek, belki daha sade anlatılabilirdi

Sevecen' Alıntı:
Merhaba ustalar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Uzaylı Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bence burada
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Sevecen

Sanavber' Alıntı:
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Uzaylı Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sanavber, biraz daha detay gerekirdi